Üsküdar İlkokulu


Vizyon: İstiyoruz ki; Öğrencilerimiz çağdaş bilimi, teknolojiyi izleyebilsin İstiyoruz ki; Okulumuzda araştıran, uygulayan, sorgulayan öğrenciler yetişsin. İstiyoruz ki; Yetiştirdiğimiz öğrenciler her ortamda seçilebilsin. İstiyoruz ki; İlçemizde ilimizde, ülkemizde örnek, önder ve bilgiyi paylaşımcı bir okul olmak istiyoruz. İstiyoruz ki; Okulumuzda çalışanlarımız sürekli değişim ve yenilik için istekli olsun İstiyoruz ki; Öğretmenler ve öğrenciler arasında güçlü bir iletişim ağı olsun.

Misyon: Eğitmek, Öğretmek, Biçimlendirerek, Toplam kaliteye ulaşmak, Etkili iletişim becerisine sahip bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: Hentbol takımımız: 2011 Türkiye İkinciliği// 2012 Türkiye Üçüncülüğü// //"Çanakkale Savaşlarının Ruhu ve Özü" konulu şiir yarışmasında Üsküdar ilçe birinciliği 2012 Yıldız Erkekler Hentbol Türkiye İkinciliği 2013 Yıldız Kızlar Hentbol Türkiye Üçüncülüğü 2014 "İstanbul Trafiği Ne Kadar Biliyoruz" Bilgi Yarışması İl İkinciliği 2014 Yıldız Erkekler Hentbol Türkiye Şampiyonluğu

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: HAZIRLIK:09.00 6. DERS TENEFFÜS:14.20
Isınma: Doğalgaz Kaloriferli
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Ayrıca Okulumuzda 2 Ana Sınıfı ve Kütüphanede mevcuttur. Ana sınıfımızda 2015-2016 Eğitim Öğretim yılından itibaren "Montessori Eğitimi" uygulanmakatadır. Ortaokul 5.Sınıflarda Ağırlıklı Yabancı Dil (İngilizce 11 saat) müfredatı uygulanmaktadır. Okulumuz Beyaz Bayrak belgelidir. Okulumuz ISO 9001 Kalite Yönetimi Sertifikalıdır. Okulumuz" Beslenme Dosta okul Sertifikası" almıştır.

Telefon - 02163214080

Belgegeçer - (216) 321 4081

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://uskudarilkokulu.meb.k12.tr

Adres - BURHANİYE MAH. KANUNİ SULTAN SÜLEYMAN SK. NO: 8/2 ÜSKÜDAR / İSTANBUL

Öğretmen :22
Öğrenci :483
Konferans Salonu :1
Toplantı Salonu :1
Spor Salonu :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :393
Öğretim Şekli :TAM

Yerleşim Yeri - Burhaniye Mah. Kanuni Saultan Süleyman Sk. No:8 Üsküdar/İST.

Adres - BURHANİYE MAH. KANUNİ SULTAN SÜLEYMAN SK. NO: 8/2 ÜSKÜDAR / İSTANBUL

Ulaşım "Millet Bahçesi" durağından geçentüm hatlar ve Üsküdar-Ümraniye, Üsküdar-Esatpaşa minibüs hatları ile.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Toplu taşıma ile Üsküdar merkeze 25 dk uzaklıkta.